Printer Friendly

Sunny addition replaces dark breezeway.

Transforming a breezeway into usable, practical space gave Helen and Tony Norman of Riverside, California, the chance to add on a home office they'd long wanted. (Their small lot had kept them from building out to get it.) Thinking of bridging their breezeway with the new office, they called in architect Sigrid Miller-Pollin to help with the plan.

Miller-Pollin suggested that the Normans

replace the breezeway with a sunny twostory structure. Though a less ambitious second-story room would have saved the Normans about $12,000, they opted for the two-story space shown here (total cost was $37,000). In addition to a roomy office, the new structure also gave them a reading nook, new access to the pool area, and a more -private and protected connection between house and garage.

The addition stands in the 30 degrees bend between the house and garage. Most of the glass faces east, making the addition a cheery place to spend the morning.
COPYRIGHT 1988 Sunset Publishing Corp.
No portion of this article can be reproduced without the express written permission from the copyright holder.
Copyright 1988 Gale, Cengage Learning. All rights reserved.

Article Details
Printer friendly Cite/link Email Feedback
Date:Sep 1, 1988
Previous Article:Extra space above the closet.
Next Article:Privacy baffle for a roof deck.

Related Articles
Veranda ties together old and new ... seamlessly.
EMU's power will go green.
Tyzx 3D Person Tracking Technology Expected to Draw More Than 2 Million Visitors to Interactive Art Display In Rockefeller Center.
Delta launches Breezeway lanes for Elite customers.
Young family's home destroyed.

Terms of use | Copyright © 2016 Farlex, Inc. | Feedback | For webmasters